Geschiedenis

Wij drukken onze stempel op jouw drukwerk

Toen John Verbiest in 2001 samen met zijn vennoot Gazelle overnam, bestond de drukkerij al zestien jaar. Na tien jaar besloot John alleen verder te gaan. Nu, nog eens tien jaar later staat Gazelle nog steeds voor dezelfde principes: snel geleverd en kwalitatief drukwerk tegen een scherpe en competitieve prijs. In totaal heeft het Gazelle-team meer dan 35 jaar aan kennis en ervaring in alle soorten drukwerk.

Offerte vragen

Een drukkerij in volle evolutie

De middelgrote Drukkerij Gazelle bevindt zich al meer dan 35 jaar op de Mortselsesteenweg in Deurne. We mogen dan honkvast zijn, toch is het uitzicht van de drukkerij over de jaren heen flink veranderd. In 1996 werd een nieuw deel toegevoegd aan de oorspronkelijke drukkerij. Van 2009 tot 2011 nam Gazelle verschillende kleine drukkerijen over. Vandaag werken ongeveer vijftien mensen bij Gazelle.

Digitale tijdperk

De markt is vandaag niet meer hetzelfde als tien jaar geleden. Klanten kiezen steeds meer voor online bestellen. Gazelle biedt daarom een online bestelplatform aan voor eenvoudig en gestandaardiseerd drukwerk. Daarnaast digitaliseren we ook onze processen. We gaven onze workflow een digitale upgrade. Hierdoor verlopen onze processen nu meer geautomatiseerd dan ooit.

Een groeiend aanbod

Verder verruimden we ook ons assortiment. We investeerden de afgelopen jaren in verschillende afwerkingstechnieken, zoals letterpress, foliedruk, plastificeren en inbinding met wire-o.

Automatisatie

In de toekomst zal Gazelle blijven zoeken naar de beste technologie├źn om in te zetten in ons productieproces. Zo verlopen orders voor bepaalde klanten al volledig automatisch. Zij leveren het bestand aan en de computers van Gazelle doen de rest.

Een bestelling in XML bevat alle noodzakelijke informatie, inclusief het drukbestand. Dat bestand wordt omgezet in een order en genereert automatisch een proef. Zo kunnen we voor een eenvoudige opdracht in principe vijf minuten na ontvangst van de mail beginnen drukken. Toch vinden we het belangrijk om elke pdf eerst druktechnisch te controleren. Als het bestand technisch niet voldoende is of als de file niet overeenkomt met de offerte, wordt er eerst met de klant overlegd.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now